Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Ringsted Festival

Ringsted Festival - Danmarks kærligste festival

Ringsted Festival er indbegrebet af smukke omgivelser, kærlig stemning og sublime koncertoplevelser! Festivalen ligger gemt mellem hundredvis af gamle træer, som lyses op af kulørte lamper i massevis og de 5 fantastiske og specielle scener.

Ringsted Festival har omkring 13.500 besøgende årligt. Festivalen startede i 2005 og har siden hen udviklet sig i alle tænkelige retninger. Nu er der børneland for de livlige unger, madmekka for de smagfulde foodies og mulighed for alt fra champagne til 23 år gammel rom!

Ringsted Festivals særpræg er, at man får masser af kram! Dette mener blandt andet Ringsted Festivals trofaste festivalsgænger Mette: "Du krammer med naboen, som du ser hver dag. Du krammer med alle! Der er en helt speciel kærlig stemning, som ikke går over grænserne!" Mette har ingen anelse om, hvad der gør netop Ringsted Festival så kærlig: "Det er den bare! Det er på festivalen man får flest kram i løbet af hele året", forklarer Mette, mens hun griner. 

 

På Ringsted Festival er der 5 stemningsfyldte og anderledes scener. Der er alt fra den helt store til de små og temaprægede.
Læs mere om Ringsted Festival her >

 

Åbningstider

03/08/2017 - 05/08/2017 Torsdag - Lørdag

Del denne side

Opdateret af:

Ringsted Turistinformation info@visitringsted.dk
 

Kontakt

Adresse

Tvær Alle
4100 Ringsted

Fakta

  • Type

    • Festival