Events

Ringsted byder på kultur til store og små ...

 

 

Ringsted Oplevelsessti

Ringsted Oplevelsessti

Ringsted Oplevelsessti er startet på initiativ af en gruppe borgere. Realiseringen af Oplevelsesstien er således et partnerskab mellem lokale ildsjæle, Ringsted Kommune, Naturstyrelsen og mange forskellige organisationer og foreninger i Ringsted Kommune.

Oplevelsesstien fra Roskildevej til Vrangeskov blev indviet i august 2015 og var et stort tilløbsstykke.

Børn ved søen i Kærehave skov

Skov og naturområder i Ringsted

Ringsted har mange dejlige vandreture, som kan anbefales til hele familien. Det er både turen rundt i byen, bynære parker og skovruter. Folderne kan downloades.

Kærehave Skov er en bynær og privat skov, som har været et yndet udflugtsmål i mange år. Skoven er på 38 ha med afmærkede ruter og er desuden handicapvenlig.

Kærehave Skov

Naturen omkring Ringsted

Ringsted er en kommune, der rummer levende landsbyer og landområder. Her er moser og åer. Søer og skove. Fugleliv og flora. Herre- og hovedgårde. Kirker, kalkmalerier og gamle ruiner. I Ringsted kan du lade roen trænge ind, lade dig betage af det storslåede landskab omkring Haraldsted- og Gyrstinge Sø, nyde skovens dybe stille ro eller fordybe dig i det rige dyreliv i Ringsted å. Ringsted er for oplevelserne, for roen, for livet, for dig.