VisitRingsted
Bonbon land

BonBon-Land

Besøg Danmarks sjoveste forlystelsespark med over 50 forlystelser, legepladser, slik, underholdning og meget mere!

 

Bonbon land forlystelser
Læs mere om åbningstider og priser

Bonbon land holder som alle andre forlystelsesparker også sæson åbent. Derfor er det vigtigt, at holde øje med, hvornår de åbner og hvad tid, så du kan planlægge en sjov dag for familien.

Historien om Bonbon-land

Det hele startede med en slikfabrik i Holme-Olstrup – en lille by udenfor Næstved. En dag stod ejeren Michael Spangsbergs og prøvesmagte nogle nye, brune bolsjer, da hans søn, Nicolai, spontant udbryder: "Ad, de er klamme! De ligner jo Hundeprutter”. Sådan opstod ideen til at skabe slikket med de frække og sjove navne, som Mågeklatter, Store Babser, Tisse-bleer, Øre-voks – og selvfølgelig Hundeprutter.

Kæmpe succes

Det skøre slik blev hurtigt populært, og salgstallene skød i vejret med raketfart. Slikket blev så godt modtaget, at folk fra hele landet begyndte at sende deres egne idéer med sjove navne til slikket til slikfabrikken i Holme-Olstrup, der i de kommende år skulle blive kendt som byen med forlystelsesparken med de sjoveste og skøreste forlystelser.

Med over 50 forlystelser, så har du nok at se til, når du besøger Bonbon-Land. 
De bliver inddelt i 4 kattegorier: Ekstrem, Vild, Fart på og Rolig

Du kan på hjemmesiden se, hvad adgangskravene til forlystelserne er og beskrivelser af dem. Sørg for at tjekke op på, hvilke forlystelser i kan prøve før i tager afsted.

I Bonbon-land er der en masse muligheder for, at opleve en masse spændende ting, uanset hvem du besøger forlystelsesparken med. 

Bonbon-land giver dig gode råd til, hvilke steder i parken, der passer til dig og det er uanset, om du er med familien, vennerne, klassen eller hvis du også gerne vil opleve andre seværdigheder i nærheden af Bonbon-land.