Gå til indhold
Escape Room Riddlehouse Køge

Riddlehouse Escape Room

Foto: Riddlehouse

Hos RiddleHouse Escape Room har vi 2 escape rooms for 2-6 personer. Her skal du ved hjælp af kommunikation og samarbejde slippe ud på under 60 min.

Riddlehouse Escape Room Køge
Riddlehouse Escape Room

Se programmet og køb billetter

Riddlehouse Escape Room åbnede i foråret 2019. Vi er Køges nyeste og vildeste underholdningstilbud for familie, venner, turister og virksomheder.

Escape Room med Riddlehouse

Escape Room er et gruppespil, hvor Du bliver ”låst” inde i et rum sammen med din gruppe. I har 60 minutter til at fuldføre jeres mission, som kan være at komme ud af rummet, medbringende en særlig genstand.
I løser missionen ved at samarbejde, tænke kreativt, løse gåder og klare de opgaver og udfordringer, I bliver stillet. Undervejs i spillet skal I finde en række ledetråde, som hjælper jer videre. Ledetrådene kan være skjulte, synlige, låst inde eller noget helt fjerde. Sidder man ”fast” vil man få en ledetråd af sin gamemaster.

I et Escape Room er intet, som det ser ud ved første øjekast, og I vil få masser af sjove overraskelser undervejs. 

Riddlehouse Escape Room Ragnarok

Escape Room Ragnarok

Foto: Riddlehouse

Scenen er sat i Valhal: Loke har stjålet og gemt Mjølner, Thors hammer. Jætternes hær marcherer frem imod Asgård. Guderne er magtesløse. Om en time begynder Ragnarok. Odin, gudernes konge, har brug for en gruppe modige mennesker som kan finde Mjølner inden Ragnarok bryder løs. I har 60 minutter til at finde hammeren. Kan i forhindre Ragnarok?

Riddlehouse Escape Room Spymaster

Escape Room Spymaster

Foto: Riddlehouse

Den Kolde Krig: NATO og Warszawa-pagten bekæmper hinanden med alle midler undtagen direkte krig. Sovjet har sendt deres bedste spion til Danmark. The Spymaster. Han har infiltreret Stevnsfortet og stjålet plantegningerne over fortet. I er en gruppe hemmelige agenter fra Forsvarets Efterretningstjeneste, som har lokaliseret The Spymasters hemmelige skjulested.

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2022
Danish