Efterår i Ringsted

Efteråret er fyldt med dejlige oplevelser, både ude og inde.

Efteråret er perfekt til dejlige ture i naturen og hyggelige oplevelser inden døre.

I Ringsted findes begge dele. Du finder den smukkeste natur og der er planlagt en række sjove og underholdende aktiviteter rundt omkring i byen.

Har du lyst til shopping står Ringsted City, Ringstedet og Ringsted Outlet klar med gode tilbud og lækre varer til både børn og voksne. Eller hvad med en tur i Ringsted Svømmeland? Her er temperaturen og tørvejret sikret året rundt.

Rigtig god fornøjelse med et efterår midt i mulighederne. Velkommen til Ringsted.

 

Oplev naturen med familien

Ringsted Oplevelsessti er en unik naturoplevelse året rundt. Efteråret er særlig smukt med alle de mange farvenuancer og løvfaldet der knitrer under hvert et skridt.

Ringsted Oplevelsessti er med sine 25 kilometer en helt særlig oplevelse.

Stien går gennem vidt forskellige landskaber og langs stien er der omkring 100 oplevelser, aktiviteter og seværdigheder.

Du kan blandt andet prøve balancebanen, tage en tur på mountainbike eller sejle i kajak i Haraldsted Sø, og med den rette påklædning er der stadig fine overnatningsmuligheder.

Er du historisk interesseret, er der alt lige fra klassiske middelalderkirker, resterne fra et gammelt borganlæg til levn fra kampen om kongemagten.

Derudover er der masser af naturoplevelser. Du kan spotte sjældne dyre- og plantearter, nyde udsigten over området fra skrænten på den vestlige side af Haraldsted Sø eller tage en rolig tur langs Ringsted Å.

Velkommen til Ringsted Oplevelsessti.

Del denne side

Find din overnatning til din efterårsferie

Ringsted tilbyder mange former for overnatning. 
På Sørup Herregaard og Skjoldenæsholm Gods kan du overnatte herskabeligt. I byen kan du bo på Hotel Scandic eller Danhostel. Derudover er der mulighed for Bed & Breakfast.