Gå til indhold
©  Foto:

Classic Paintball Ringsted

Classic Paintball er en spændende oplevelse

Classic Paintball har udbudt paintball på Sjælland siden 1999. Igennem tiden har man haft mange glade besøgende, og man håber på at kunne byde endnu flere velkommen i de kommende år uanset om det er til en firmatur, en afslutning, en fødselsdag eller en vennetur.

Den Store bane på 12.200 kvm har ekstra plads til de store armbevægelser. Her kan man finde sin indre guerillakriger frem på en naturbane med buske, træer, græs op til 70 cm, grøfter, huse og fort, som gør de fleste spil-scenerier mulige. Man kan selvfølgelig også bare følge en af de anlagte stier, der fører forskellige steder hen på banen - desværre også hen til fjenden.

Den lille bane på 3.000 kvm kan med få ord beskrives meget præcist - som intens og hurtig. Med en længde på 100 meter, tæt pakket med huse, samt synet af modstanderen der starter foran én, gør denne bane til en oplevelse af utrolig intensitet. Den byder på rige muligheder for at trykke på aftrækkeren. Classic Paintball holder til på Fredsgårdsvej 20, 4100 Ringsted.