Gå til indhold
©  Foto:

Den Vilde Skattejagt

Er du vild med skattejagt? Så kom og vær med på den vildeste skattejagt og se, hvad der gemmer sig af spændende aktiviteter hvert sted og find bogstaver, som danner skattejagtordet.

Dagen begynder kl. 9 i Ringsted Sport Center, hvor alle mødes. Herefter besøger I alle 3 kulturinstitutioner.

Ringsted Musik- og Kulturskole, hvor temaet for dagens udfoldelser er ”humør”. Kunstner og billedkunstlærer Ann Louise Overgaard Andersen vil udfordre jeres fantasi. I år skal der arbejdes med strømper, lim, karton, saks og en masse andet. Det færdige værk kan naturligvis tages med hjem.

Ringsted Museum, her du skal se dukketeater. Dukketeaterfortællingen "Sigurd Dragedræber"er inspireret af de ældgamle nordiske heltesagn om Sigurd Fafnersbane og Sigurd-kvadet. Oplev hvordan det var at være barn i middelalderen.

Ringsted Bibliotek, hvor temaet er ”slanger” og her kan skattejagtdeltagerne komme og klappe en vaskeægte kvælerslange. Det bliver muligt at røre ved slangen og få taget et billede af det, som bliver sat på det slangetæmmerbevis, I får med hjem.

Kl. 12.30 slutter vi dagen af med ”Den store tryllekunstner og hans kanin” på Musik- og Kulturskolen. Forestillingen bevæger sig i et fantasifuldt univers, hvor trylleri blandes med teater, komik og musik.
Både børn og voksne kan spejle sig i handlingen og de kærlige konfrontationer som tryllekunstneren og hans kanin har med hinanden. Lidt alvor er der også blevet plads til, men der er nu mest at grine af i forestillingen. 
Det er en anderledes trylleforestilling med plads til spontane kommentarer og et aktivt samspil med publikum. 

Der er en flot præmie til alle deltagere på dagen.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2022
Danish