©  Foto:

Den Vilde Skattejagt

Vær med, når kulturinstitutionerne i Ringsted afholder skattejagt for børn

Her går jagten på skattejagtordet ind, og I skal besøge Ringsted Musik- og Kulturskole, Ringsted Museum og Ringsted Bibliotek. Dagen slutter med koncert på Musikskolen.

Er du vild med skattejagt? Så kom og vær med på den vildeste skattejagt og se, hvad der gemmer sig af spændende aktiviteter hvert sted og find bogstaver, som danner skattejagtordet. Dagen begynder kl. 9 i Ringsted Sportscenter, hvor alle mødes i Hal B. Vi uddeler skattekort som du skal følge, så du kommer rundt til alle 3 kulturinstitutioner.

Ringsted Musik- og Kulturskole

Igen i år er det Ann Louise Andersen der står for aktiviteten og som de andre år har hun løjer i ærmet. I år skal vi laver sørøversværd af bl.a. liggeunderlag og gaffatape, så vi er klar til et evt. kommende møde med en drage på årets skattejagt. Om dit sværd er helt traditionelt eller fyldt med pailetter bestemmer du selv. Sjovt og hyggeligt bliver det.

Ringsted Museum

Vi skal høre om Tante Rod og Prinsesse Gulerod. Forestillingen er et eventyr fuld af sproglige finurligheder, dobbeltbetydninger og ordsprog, så du skal spidse øerne og stramme hjelmen.'

Ringsted Bibliotek

Vi skal spille billedbogsbingo. Vi har givet det klassiske bingospil et tvist og skiftet tallene ud med billeder af nogle af de kendte figurer fra børnebøgerne. Kan du gætte svaret, og har du et billede af den rigtige figur, så må du markere på din bingoplade. Vinderen får en flot præmie.

 

Vi slutter dagen af i med familiekoncert med VIVA, her skal vi danse, synge, klappe og feste til cubansk musik på Ringsted Musik- og Kulturskole, Springbrættet.

Billetpris voksen: Gratis

Billetpris barn: 25 kr.

Book billet via: Place2book

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2024
Danish