Skjoldenæsholm Golfcenter

Skjoldenæsholm Golfcenter

Skjoldenæsholm Golfcenter på adressen Skjoldenæsvej 101, 4174 Jystrup, er med sine tre baner det oplagte sted for både nybegyndere, øvede og virkeligt dygtige.

Old Course:

Godsejer Vilhelm Bruun de Neergaard tog initiativ til anlægget af Old Course, som er den første bane, der blev indviet omkring Skjoldenæsholm Gods i 1992. En tur rundt på de 18 huller er en utroligt smuk naturoplevelse, hvor man bevæger sig i det flotte, kuperede terræn mellem store, gamle træer. Men man vil også finde en toptrimmet og velholdt golfbane, som bliver omhyggeligt plejet og passet af et hold dygtige greenkeepere.

Robert Trent Jones Jr. Course:

Banen er designet af legenden Robert Trent Jones Jr., som er et ikon inden for anlæg og opbygning af golfbaner i hele verden. Banen byder ikke på lige så mange træer som Old Course, men er en meget spændende bane på en anden måde og med nogle helt andre udfordringer. Nogle kalder den også ”turneringsbanen”. Som på Old Course sørger de dygtige og omhyggelige greenkeepere for at banen altid fremstår flot toptrimmet - klar til at modtage alle spillere.

En dejlig Par 3 bane:

SkjoldenæsholmGolfcenter rummer også tre indspilsgreens, trænings-bunkers, to puttinggreens og naturligvis en stor driving range med et stort trænerhus med overdækkede udslagssteder. Hertil kommer en dejlig 9 hullers Par 3 bane, der også fungerer som Pay and Play bane for alle.
Restauranten Café Spoon er åben for såvel golfspillere som gæster udefra. Cafeen har sin egen side på internet.