VisitRingsted
Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet

På Vikingeskibsmuseet får du en aktiv dag og en spændende helhedsoplevelse.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Åbningstider og priser

Ringsted Kongrescenter er et musikhus og kursus- og konferencecenter. Vi afholder hvert år ca. 200 arrangementer her i blandt koncerter, shows, stand-up, teater, foredrag, messer, kursus, konferencer og meget mere.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde

Oplev fem originale vikingeskibe, der vidner om krig, handel og sørejser til fjerne egne. Vil du vide mere om vikingernes skibe kan du tage med på en af vores rundvisninger.

Vikingeskibsmuseet sætter fokus på vikingernes maritime håndværk og deres imponerende skibe. Følg arbejdet på bådeværftet og gå på opdagelse i den store samling af rekonstruerede vikingeskibe og nordiske både i Museumshavnen. Som det eneste sted i verden, kan du fra 1. maj - 30. september, direkte fra oplevelsen af originale 1000-år gamle vikingeskibe, stige om bord i en af vores rekonstruktioner og sejle ud på Roskilde Fjord.

Spændende udstillinger - Film om vikingeskibene og Havhingsten fra Glendalough - Gå om bord i vikingeskibe - Skriv med runer - Bådeværft - Museumshavn - Museumsbutik - Spis Ny Nordisk Vikingemad. 

Vikingeskibsmuseet huserer utrolig mange gamle historier og fortællinger. Du kan derfor bestille en rundvisning på museet, hvor du vil høre om togter, handel, rejser, krig og om vikingerne generelt.

Få oplevelsen af 1000-år gamle vikingeskibe, imens du sejler på Roskilde Ford i et. Du kan tage dine kollegaer, venner eller familie med og prøve at se, hvordan det er at være rigtig viking - Som det eneste sted i verden.