Sommer i Ringsted

Sommer i Ringsted er et årligt tilbagevendende fænomen. Ja, ikke alene bliver det hvert år sommer i Ringsted, her er også et væld af sommerglade aktiviteter.

Skovens Dag, Kunstdage i Pinsen, Lions Byfest, Skt. Hans Aften i anlægget, Ringsted Festival, Ringsted Børnefestival, MC Familiedag, Classic Cars og Ringsted Stafet er blandt de tilbagevendende begivenheder, når der er sommer i Ringsted. Dertil kommer der en perlerække af koncerter, ikke mindst sommerjazz, børneunderholdning, idrætsarrangementer, festivaler og markeder.

De populære bagagerumsmarkeder finder flere gange i løbet af sommeren på plænen foran Sct. Bendts Kirke, sted. Her kan alle sælge ud af tøj, ting og sager, de ikke bruger, så man kan både tjene en skilling og gøre adskillige gode fund. 

Den første 'Sommer i Ringsted' blev afviklet i 2007 og hvert år er der siden koblet flere arrangører til. 
År 2015 udmærkede sig ved en sporvognskavalkade, idet Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm fejrede 50 års jubilæum. Ringsted fik samtidig sin egen MiniSporvogn.
Desuden blev det tætpakkede sommerprogram tilføjet to lækre markeder med udenlandske delikatesser samt gadeteater i bymidten.

Vision og mål
Sommer i Ringsted har som mål at fastholde og udvikle Ringsted som en af de førende handels- og oplevelsesbyer i Region Sjælland. 
Samarbejdspartnerne ønsker at gøre det attraktivt for kommunens egne borgere at opleve og handle i Ringsted, ligesom de ønsker at tiltrække nye indbyggere og erhverv samt turister til kommunen. 

Del denne side

Sporvogn Valdemar

Sporvogn Valdemar kører hver lørdag kl. 10:00 til 14:00 året rundt og i forbindelse med større arrangementer. 
14 frivillige vognstyrere fra Ringsted Vognstyrerlaug står for kørslen.  

Classic Cars

Arrangørerne bag Classic Cars og Sommer i Ringsted glæder sig til at byde velkommen til den 11. udgave af Classic Cars, den 17. juni 2017, kl. 11:00 til 13:00
Læs mere her > 

Danmarks kærligste festival

Ringsted Festival er indbegrebet af smukke omgivelser, kærlig stemning og sublime koncertoplevelser.
3. august 2017 til 5. august 2017 

Ringsted Børnefestival er for alle børn i alderen 3-12 år samt deres forældre og søskende. 
Ringsted Børnefestival finder sted, lørdag den 10.juni 2017 

Følg Sommer i Ringsted på Facebook