©  Foto:

Camp Adventure

Velkommen til Camp Adventure – her finder du naturoplevelser ud over det sædvanlige. Tag på eventyr med hele familien og udforsk blandt andet det ikoniske Skovtårn, Danmarks største klatrepark, glamping i særklasse og nordens største blomstermark. Camp Adventure er placeret i et smukt skovområde i nærheden af Gisselfeld Kloster, hvor de naturskønne omgivelser danner rammen om en aktiv og sjov dag for familie og venner.

Start dagen med at prøve kræfter med klatreparkens 12 sjove og udfordrende trætopbaner med over 150 forhindringer i forskellige højde- og sværhedsgrader. Der er udfordringer for både begyndere og erfarne, voksne og børn helt ned til 3 år. Der er garanti for sug i maven, når du bevæger dig rundt på de finurlige forhindringer imellem træerne. Du kan blandt andet gynge og kælke fra træ til træ, og på den røde bane møder du det berygtede tarzan-sving, som er for de få rå. Der er sjove svævebaner som en del af forhindringerne på alle baner, og du kan blandt andet prøve Danmarks længste svævebane på knap 500 m, der fører dig fra den ene ende af skoven til den anden med udsigt til bækken, der snor sig mange meter under dig. De alleryngste gæster kan prøve forhindringsbanen, som ligger gemt i den lille granplantage.

Når kræfterne til klatring er sluppet op, er det tid til en forfriskning. I højsæsonen kan der købes frokost fra madboderne på gårdspladsen ved den gamle bondegård. Der er masser af hyggelige spots rundt omkring gården, den lille sø, og i haven, hvor I kan nyde maden fra boderne eller madpakken, som I har med hjemmefra. 

Med fornyet energi er det tid til at opleve skovens arkitektoniske perle, Skovtårnet. Det ikoniske byggeri, som er designet af EFFEKT arkitekter, er et must-see for arkitektinteresserede, og oplevelsen henvender sig til alle. Turen op igennem de 12 cirkler i spiralen i Skovtårnet giver en helt unik fornemmelse, hvor man oplever naturen fra nye perspektiver. Under opstigningen er du omsluttet af skoven og du kommer tæt nok på de tre bøgetræer, der er bevaret i midten af tårnet, til at du kan røre ved dem. Når du stiger længere op og ud af skovens tæthed, mærker du vinden i ansigtet, når du møder en 360 graders udsigt over skov, marker og byer i det sydsjællandske landskab.
Turen ud til Skovtårnet foregår via en 900 m lang boardwalk i skoven, forbi og under klatrebanerne, med flere udkigspunkter undervejs og mulighed for at sætte sig og nyde en stille stund i den skønne natur, som Skovtårnet befinder sig i.

På Camp Adventure finder du glamping i særklasse. Et ophold i de unikke glampingtelte på Camp Adventure lader dig være alene midt i naturen med komforten fra et luksushotel. Teltene er inspireret af traditionelle jurter fra sletterne i Mongoliet og er indrettet med naturen i fokus. Glamping i Danmark er ofte isoleret til sommerhalvåret, men hos Camp Adventure er jurterne isolerede og opvarmede og kan benyttes året rundt. Her er der mulighed for at tage en lille flugt fra den travle hverdag og rum til fordybelse og forkælelse. Lav mad over bål. Nyd et varmt karbad eller gå i sauna med udsigt over søen og kronhjorten der græsser i vandkanten. Kig på stjerner direkte fra glaskuplen i jurten lige over sengen og vågn op til morgenkaffen og lyden af skoven, der vågner.

På Camp Adventure finder du også nordens største blomstermark med 3 kilometer stier imellem de forskellige zoner i det smukke blomsterhav. Her finder du også en frugtplantage med æbler, kirsebær solbær, hindbær, stikkelsbær og ribs. Pluk en smuk buket som afslutning på en begivenhedsrig dag, og besøg den hyggelige butik, hvor du finder brugskunst, lokale lækkerier, kød, frugt og grønt fra egen produktion.  

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2024
Danish