Gå til indhold
Spis godt i Ringsted

Foto:Oplev Ringsted/Heidi Taymyr

Spis godt i Ringsted

Ringsted byder på et alsidigt udvalg af spisesteder. Uanset om man er til rødt kød, fugl, fisk eller ønsker et plantebaseret måltid, så kan man finde det i Ringsted.

Har man travlt er der rig mulighed for at snuppe fastfood med, uanset om det er til frokost eller middag. Er der tid til at sidde og nyde maden, har byens skønne restauranter et bredt udvalg. Er vejret godt, kan man sagtens finde en restaurant, café eller foodtruck, hvor man kan nyde sin mad udendørs.

Liste
Kort
Ringsted bymidte
Foto: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr

Ringsted bymidte

Man siger, at Ringsted ligger midt i mulighederne. Det mærker man ikke mindst i Ringsteds bymidte, man kan handle i de mange spændende butikker, mens man befinder sig lige midt i historiens vingesus.

...

RingStedet
Foto: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr

RingStedet

RingStedet har tørvejr hele året

RingStedet er et overdækket shoppingcenter, hvor man kan gå tørskoet og i læ året rundt. De mange spændende butikker inkluderer et fullservice apotek og en postbutik ...

Læs mere
Ringsted Outlet
Foto: Ringsted Outlet

Ringsted Outlet

Danmarks eneste outletby

Danmarks eneste rigtige outletby, Ringsted Outlet, er kendt i hele landet for sine lave priser på mærkevarer af høj kvalitet. Det er de helt store brands, som har slået sig n...

Læs mere

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2022
Danish