©  Foto:

Ringsted Torvet

Torvet er samlingspunktet i Ringsted

Det renoverede og prisbelønnede torv i Ringsted er det naturlige mødested og samlingspunkt for alle, som besøger eller opholder sig byen. Her forenes det pulserende og farverige byliv med ro - og masser af plads til både børn og voksne.

Torvet omkranses af cafeer, restauranter, butikker og banker, som for de sidstes vedkommende stiller de uundværlige pengeautomater til rådighed. Torvet har hele to busstoppesteder, som gør det nemt at komme til jernbanestationen i den ene ende af byen - og i den anden ende RingStedet og Ringsted Outlet. Alle stederne kan selvfølgelig også nås til fods.

Fra Torvet er der udsigt til både den historiske kongekirke Sct. Bendts Kirke og det fredede Ringsted Rådhus, og så er der i torveplanen indtænkt en servicebygning med blandt andet toiletter - i det spændende og klimavenlige projekt, som er støttet af fonden Realdania. Selve torveanlægget er værd at bruge tid på at studere - fordi det er så unikt tegnet og så omhyggeligt udført, at det har fået tildelt Brolæggerprisen.

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2024
Danish