©  Foto:

Hotel Sørup Herregaard

Hold konference, kursus, ferie eller fest på charmerende herregård med afslappet atmosfære i skønne omgivelser midt på Sjælland.
Skuldrene falder ned når man kører ned ad alleen til Sørup Herregård som er omgivet af 700 tønder land. Hotellet består af en hovedbygning med voldgrav og 5 længer. Hovedbygningen rummer restauranten samt den store terrasse hvorfra der er en pragtfuld udsigt over voldgrav og sø.
De 102 dobbeltværelser er alle røgfrie og placerede i de smukke længer og de har alle bad, minibar, tv med gratis film og trådløs Internet.
Restauranten og den store udendørs terrasse med grill og ude køkken er beliggende i den charmerende hovedbygning hvorfra der er udsigt over sø og voldgrav.Hotellet har 16 lokaler som kan rumme fra 2 til 550 personer. Lokalerne er placerede i længerne og de har alle dagslys. Der er standard Av-udstyr, LCD projektor og gratis Internetadgang.
Parken, haverne og de 700 tønder land med marker sø og skov giver mange muligheder for gå og løbeture samt mange udendørsaktiviteter, i en af haverne findes en 12 hullers minigolfbane og 2 petanquebaner. Indendørs findes en stor swimmingpool med saltvandsanlæg, sauna, natklub og aktivitets rum med billard, bordfodbold airhockey og dart.

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2024
Danish