Ringsted Kongrescenter

Foto: Ringsted Turistinformation
Aktiviteter
Kulturhuse
Adresse

Nørretorv 55

4100 Ringsted

Kontakt

E-mail:kongrescenter@ringsted.dk

Telefon:57671101

Ringsted Kongrescenter favner bredt

Ringsted Kongrescenter er både et musikhus og kursus- og konferencecenter. Hvert år byder man velkommen til flere end 35.000 kulturgæster ved flere end 60 kulturarrangementer.
Med et bredt program er det nemt at finde noget for enhver smag. Kongrescentret har to scener, hvilket gør det muligt at holde mindre forestillinger og intime koncerter med op til 230 gæster, samt større produktioner og koncerter med op til 1.500 gæster. Igennem årene har navne som Thomas Helmig, Tina Dickow, Rasmus Seebach, tv-2, Volbeat, Anders "Anden" Matthesen, Mick Øgendahl og Nana Mouskouri lagt vejen forbi Ringsted Kongrescenter.

Med en central placering midt på Sjælland og en nem tilgængelighed både i bil og med offentlig transport, er Ringsted Kongrescenter et ideelt sted at mødes, når det gælder kurser, konferencer, udstillinger og mindre messer. Der bliver årligt holdt ca. 200 arrangementer. Dette dækker alt fra store sommermøder med 900 deltagere til mindre hverdagsmøder på 25 deltagere. Med lokaler, der kan tilpasses det enkelte arrangement, tilbyder Ringsted Kongrescenter stor fleksibilitet og alle muligheder for at skabe rammerne om kundernes arrangement.

Central beliggenhed midt på Sjælland
Ringsted Kongrescenter ligger kun 2 minutters kørsel fra motorvej E20 og med særdeles fine togforbindelser til Ringsted.

Gode parkeringsforhold
Vi har masser af parkeringspladser uden betaling eller brug af P-skive. Parkeringen ligger 100 meter fra Ringsted Kongrescenters hovedindgang.

Koncertweekend
I et tæt samarbejde med Scandic Ringsted og Ringsted Outlet kan vi tilbyde KONCERTweekend, som indeholder buffet, billet til en forestilling, overnatning, morgenmad og en voucher til shopping i Ringsted Outlet. 

Adresse

Nørretorv 55

4100 Ringsted

Følg på:

Sidst opdateret af
Ringsted Turistinformation