©  Foto:

Turistinformation Camp Adventure

Turistinformationen på Camp Adventure står klar til at hjælpe dig på din tur rundt på Sydsjælland og Møn.

Velkommen til Camp Adventure – Danmarks største klatrepark. Camp Adventure byder på 10 sjove og udfordrende trætopbaner med over 150 forhindringer i forskellige højde- og sværhedsgrader, så der er noget for både begyndere og erfarne, voksne og børn – helt ned til 3 år.

Hvis modet er til det, kan man hos Camp Adventure prøve Danmarks længste svævebane på knap 500 m! Derudover findes der i Camp Adventure’s klatrehal klatreruter i varierende sværhedsgrader, samt en indendørs trætopbane med 12 forhindringer og udspringsplatform i seks meters højde. De yngste gæster kan, ud over trætopbanerne, prøve vores naturlegeplads med forhindringsbane.

Camp Adventure’s 10 sjove og udfordrende trætopbaner i forskellig højde- og sværhedsgrader byder på sjov for alle aldre og erfaringsniveauer.

Når I bevæger jer rundt i trætoppene oplever I naturen på en helt ny måde og I får brugt hele kroppen når I klatrer, svæver eller svinger jer fra forhindring til forhindring rundt mellem træerne.

Camp Adventure er placeret i et smukt skovområde i nærheden af Gisselfeld Kloster, hvor de naturskønne omgivelser danner rammen om en aktiv og sjov dag for familie og venner.

Med udsigt til banerne kan der, i Camp Adventure’s café, desuden nydes velsmagende sandwich samt frugt og drikkevarer. Det er naturligvis også tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer og i den forbindelse findes der på Camp Adventure både udendørskøkken, grill og bålplads til fri afbenyttelse.

På Camp Adventure har sikkerheden førsteprioritet. Vores trætopbaner er designet og bygget af førende specialister på området, og alle materialer og konstruktioner er godkendt af myndighederne og underlagt løbende kontrol. Vores instruktører er uddannede og professionelle og sørger for, at alle får en god og tryg oplevelse i trætoppene. På Camp Adventure anvender vi det bedste sikkerhedssystem på markedet, Clic-It.  

Tjek åbningstider og book tid på vores hjemmeside www.campadventure.dk

Har I yderligere spørgsmål, kontakt os endelig på telefon 38 15 00 30 eller info@campadventure.dk

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2023
Danish