©  Foto:

Gyrstinge Vandrerhjem

Lige midt på Sjælland, mellem Ringsted og Sorø, kan du overnatte på Gyrstinge Vandrerhjem til en billig pris. Måske har du været til bryllup eller konfirmation i nærheden og vil overnatte inden turen hjem. Eller du er på hiking eller cykeltur og skal bruge en enkelt overnatning. Men hvorfor ikke blive et par dage? Tæt på alle handelsmuligheder i Ringsted og Sorø, er Gyrstinge et enestående landsbymiljø med masser af muligheder for oplevelser og ture i naturen.
Du kan også leje hallen og holde idræts-weekend eller -ferie med familie og venner. I hallen finder du 3 badminton-baner, 1 lidt forkortet håndbold-bane med bander, 2 volleyball-baner m.m.  
Gyrstinge Vandrerhjem er lyse, nye værelser. Her er hverken portierer, reception eller guld på vandhanerne. Men her er pænt og rent, beliggenheden er idéel og priserne er i orden.
Gyrstinge Vandrerhjem er en del af Landsbyhuset-Gyrstinge, som indeholder idrætshal, fitnesscenter, selskabslokaler, mødelokaler og andre faciliteter, som kan anvendes efter nærmere aftale.
Udendørs giver den smukke natur mulighed for gode vandre- og løbeture. Store og Lille Bøgeskov ligger ca. en km væk, men også en tur på omkring tre timer rundt om Gyrstinge Sø kan anbefales. Der er også mulighed for at få et søbad i Haraldsted Sø ca. 5 km fra Landsbyhuset.
Hvis du yderligere får lyst til at opleve området, byder Midtsjælland på mange andre spændende seværdigheder, der kan nås på cykel. Inden for overkommelig afstand ligger Bjernede Rundkirke, den eneste rundkirke på Sjælland. Ved Skjoldnæsholm ligger Sporvejsmuseet, og ikke langt derfra Gyldenløves Høj, det næsthøjeste punkt på Sjælland. I Ringsted kan man bl.a. besøge nordens ældste teglstenskirke, Sct. Bendts Kirke og Sjællands eneste factory-outlet-center. Se meget mere om mulighederne som turist med udgangspunkt i Gyrstinge på vandrerhjemmets hjemmeside: www.vandrerhjem.gyrstinge.dk.
Maden kan tilberedes i tekøkkenet, eller man kan leje det store, veludstyrede forsamlingshuskøkken. Indkøb kan foretages hos 'Den nye købmand', der ligger lige henne om hjørnet, eller i den økologiske gårdbutik ved Krogagergård, afstand 3 km, hvor man også kan kigge på dyrene. Der er rig mulighed for en regnvejrssikret ferie eller weekend. Man kan finde flere oplysninger på hjemmesiden eller ved at ringe til Værtsfolkene på 4244 5523.

Oplev Ringsted på SoMe:

Oplev Ringsted © 2024
Danish